Mocht je een gemaakte afspraak niet kunnen nakomen, dan word je verzocht om minimaal 24 uur van tevoren af te bellen.  Ook in het weekend en in de avond kun je afbellen door een boodschap in te spreken op de voicemail.

 

Je kunt bellen naar: 0648269609.


Let op: afspraken die niet op tijd zijn afgemeld worden gefactureerd, waarbij 65% van het normale tarief wordt gehanteerd. Wanneer je zonder afbericht niet komt opdagen voor een behandeling, wordt het volledige normale tarief in rekening gebracht. Deze bedragen worden niet vergoed door de zorgverzekering. 

 

Vanuit ons kun je rekenen op continuïteit. Mochten wij om wat voor reden dan ook toch een keer verhinderd zijn, dan zullen wij te allen tijden trachten tijdig af te zeggen. Check daarvoor voorafgaand aan een afspraak altijd even je email en/ of voice-mail. Vakanties zullen wij zoveel mogelijk drie weken van tevoren melden.

Bij calamiteiten waardoor een een van ons de behandeling niet kan voort zetten, zal worden gekeken hoe de behandeling eventueel bij de ander door kan gaan.