Groep 'de lat omlaag in zeven stappen'

 

Deze groep is bedoeld voor mensen die last hebben van perfectionisme, het stellen van (te) hoge eisen, onzekerheid, faalangstigheid en/ of weinig zelfvertrouwen.

 

In de groep wordt op een praktische manier aandacht besteed aan o.a. gedachten, lichaamstaal, gedrag, assertiviteit, ontspanning, zelfcompassie en terugvalpreventie. 

 

De groep heeft maximaal acht deelnemers. De acht bijeenkomsten van 1,5 uur vinden plaats op maandagavond van 19.00-20.30u. De bijeenkomsten zullen plaatsvinden in de groepsruimte van psychotherapiepraktijk Hart en Ziel aan de Runxputteweg 28a. Kosten bedragen €850,-- (of €1150,-- in het geval de werkgever betaalt). Dit bedrag is inclusief een intake van 50 minuten en een werkboek met literatuur en huiswerkopdrachten. Indien deelname onderdeel uitmaakt van een behandeling in de Generalistische Basis GGZ, wordt deze mogelijk gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar.

 

Bij voldoende aanmeldingen gaan we van start. Heb je vragen of interesse in deelname aan deze groep, neem dan even contact op.