Mijn naam is Vivian de Vries. Ik ben in 2005 afgestudeerd als gezondheidszorg psycholoog en heb mijzelf daarna op verschillende vlakken verder ontwikkeld (o.a. EMDR, cognitieve gedragstherapie, directieve therapie).

 

Tot augustus 2016 heb ik in Revalidatiecentrum Heliomare gewerkt, vooral met patiënten met chronisch pijn. In mijn werk als GZ-psycholoog heb ik daarnaast veel ervaring opgedaan in het behandelen van mensen met traumagerelateerde problematiek, angststoornissen en een laag zelfbeeld.

Buiten mijn werk om is reizen mijn grootste hobby; ik hou er van om de wereld verkennen, andere volken te ontmoeten en kennis te maken met hun cultuur. Ook hou ik me graag bezig met (voornamelijk portret- en natuur) fotografie.

 

Vanaf 1 januari 2017 heb ik gedurende vier jaar in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk gewerkt, waar ik de opleiding volgde tot klinisch psycholoog. Tijdelijk heb ik dan ook minder patiënten gezien, maar vanaf november 2019 ben ik weer gestart met mijn werk in de praktijk. Mijn opleiding tot klinisch psycholoog heb ik inmiddels afgerond en ik ga per half januari 2021 werken bij het traumacentrum ARQ te Diemen. In de afgelopen periode is de praktijk wel geopend gebleven o.a. dank zij Laurien.

 

 

psycholoog Heiloo